Invitatii nunta
Invitatii de nunta speciale realizate in atelierul nostru pentru o nunta cu personalitate.

Invitatii nunta Există 92 produse.

pe pagină
Se afiseaza 1-12 din 92 de articole
 • 4,00 LEI
  Nou

  Invitatia de nunta Noi doi urmeaza ultimele tendinte si contine simbolurile universale pentru el si ea: mustata si buzele.

  4,00 LEI
 • 6,40 LEI

  Invitatie de nunta cu un buzunar interior in are se gasesc doua carduri: cardul de confirmare si un card cu textul invitatiei. Invitatia este legata cu o funda de jur imprejur motiv pentru care nu necesita si nu include plic.

  6,40 LEI
 • 4,50 LEI

  Invitatie de nunta cu design dragut: buline si inimi. Invitatia este realizata in culori calde pe carton special sidefat. Invitatia este legata cu o fundita din saten astfel nu include plic si nu necesita plic.

  4,50 LEI
 • 5,90 LEI

  Invitatiile de nunta Floarea Soarelui sunt realizate din carton special sidefat si accesorizate cu fundita de organza verde. Invitatiile sunt legate de jur imprejur cu o panglica de organza, motiv pentru care nu necesita plic.

  5,90 LEI
 • 6,90 LEI

  Invitatiile sunt realizate dintr-o coperta pliata, cu grafica eleganta, avand in interior un buzunar in care se afla 3 cartonase: unul cu textul propriu-zis al nuntii, un card de confirmare si un al treilea card cu calendarul lunii in care are loc nunta. Invitatia este legata de jur imprejur cu o funda de saten ce tine loc de plic.

  6,90 LEI
 • 5,90 LEI

  Invitatia Prima intalnire este alcatuita dintr-o coperta maro legata cu o funda de organza in care este introdusa invitatia propriu zisa. Coperta maro legata cu fundita are si rol de plic. 

  5,90 LEI
 • 4,40 LEI

  Invitatia de nunta Happy end impresioneaza din primul moment. Ca parte centrala a invitatiei este o pictograma care descrie pe scurt povestea de dragoste a fericitului cuplu. Astfel in mod succint sunt enumerate principalele momente din viata de cuplu. Invitatia nu necesita si nu include plic.

  4,40 LEI
 • 3,90 LEI

  Invitatia de nunta Tango in culori vii are pe coperta un chenar aplicat pe care sunt trecute numele mirilor si data nuntii. Invitatia este este legata cu o panglica de saten in nod nefiind necesar plicul. Invitatia este realizata pe carton special texturat. Invitatia nu include si nu necesita plic.  Dimensiunea invitatiei este aprox. 10 x 15 cm.

  3,90 LEI
 • 4,80 LEI

  Invitatie pliata in 3 parti cu inimioare discrete tiparite atat pe banda din exterior cat si pe marginile cartoanelor cu text din interior . Invitatia este legata cu un manson din hartie, motiv pentru care nu necesita si nu include plic.

  4,80 LEI
 • 2,90 LEI

  Invitatia sub forma de carte postala cu design shabby chic este realizata pe un carton texturat. Invitatia are inclus in pret un plic special.

  2,90 LEI
 • 4,50 LEI

  Invitatie de nunta eleganta de culoarea piersicii cu model ce alterneaza intre portocaliu si roz deschis. Invitatia este ideala pentru nuntile din orice sezon. Invitatia este legata de jur imprejuj cu o panglica de organza. Invitatia nu include si nu necesita plic. Setul de papetarie pentru aceasta invitatie este: place cardul, meniul si numarul de masa.

  4,50 LEI
 • 4,40 LEI

  Invitatie de nunta pliata in trei parti egale in forma de evantai. Chenarul  invitatiei in care se afla numele mirilor este infrumusetat cu flori. Invitatia este accesorizata cu o panglica de saten care o inconjoara si care se leaga in fata in forma de funda. Invitatia este moderna si nu necesita plic.

  4,40 LEI
Se afiseaza 1-12 din 92 de articole